El CE Sabadell avança ronda a la Copa Catalunya

El CE Sabadell ha superat la primera ronda de Copa Catalunya després de vèncer a la Fundació UE Tona als penals. L’empat a 1 al final dels 90’ reglamentaris ha fet que tot s’hagués de decidir des dels 11 metres. No obstant això, des de l’inici, el Centre d’Esports ha cercat el gol per mostrar la seva superior categoria. El primer avís ha estat de Manel amb una rematada d’escorpí que ha aturat Aroca. Pocs minuts més tard, Javi Gómez ha avançat als Arlequinats amb un xut estratosfèric des del centre del camp.

Amb el gol, el Tona no s’ha posat nerviós i ha començat a construir joc des de la base i tenir un major control de la possessió. En una pressió avançada, els osonecs han recuperat l’esfèrica i Campayo ha posat la igualada amb una rematada creuada. A través de Manel, el Sabadell ha intentat tornar-se a avançar al límit del descans sense encert. Al segon temps el domini Arlequinat s’ha convertit en una constant, especialment pels carrils amb Carrión i Monroy. En una de les nombroses centrades, Naranjo ha fregat el segon. Les més clares, però, han arribat al tram final i ambdues amb xuts des de la frontal. Primer Gualda amb una rematada aturada per Aroca i, als darrers instants, Astals ha enviat una canonada al travesser.

L’empat a 1 al marcador ha portat el partit als penals. No han fallat els 5 primers llançadors de cada equip -Gualda, Domènech, Callejón, Naranjo i Vladys per al Centre d’Esports- i al sisè, Ortolá s’ha erigit en heroi aturant el penal d’Eloi. Astals ha anotat no ha fallat certificant el triomf Arlequinat. Els de Miki Lladó disputaran la segona ronda de la Copa Catalunya el proper cap de setmana davant del Badalona Futur.