El CE Sabadell B jugarà com a local a Castellar del Vallès

Després de dues excel·lents temporades d”èxits del filial aconseguint situar-se en un gran nivell competitiu en relació amb la realitat del primer equip (LFP), i sabent també que el CE Sabadell B respon a la última etapa de formació i promoció de futbolistes al futbol professional, el club s”ha vist en l”obligació de donar un pas més. Per aquest motiu, i atenent a criteris esportius definits des de l”estructura esportiva del club, el CE Sabadell considera que competir en el Camp de Futbol Pepín Valls és la millor opció.
 
Després de realitzar una valoració de les instal·lacions a les quals el club té accés, el CE Sabadell ha triat finalment el camp de Castellar del Vallès perquè els jugadors del filial puguin desenvolupar la seva activitat amb un estil similar al del futbol professional. D”aquesta manera, amb l”estil, els hàbits adquirits i els automatismes implantats podran fer el salt al futbol professional d”una manera més adient.
 
El CE Sabadell, a més, també s”ha decidit pel Pepín Valls per les seves dimensions, la seva capacitat i prestacions per ubicar el públic assistent i per tenir un major control sobre la seguretat en la competició oficial.
 
Agraïments al Sabadell Nord
Des del club arlequinat aprofitem per agrair al Sabadell Nord el seu suport i la incondicional ajuda que ens ha donat durant tota la temporada, ja que el CE Sabadell s”ha sentit com a casa al Municipal de Ca N”Oriac. Des del club arlequinat estem convençuts que es mantindrà el vincle personal i esportiu entre dos clubs amb clara disposició per fomentar el seu futbol formatiu.