El CE Sabadell cau eliminat de la Copa Federación

El CE Sabadell ha caigut a la primera eliminatòria de la Copa Federación al Camp d’Esports del Lleida Esportiu (1-0). El gol local als primers minuts del segon temps ha estat suficient per acabar amb l’aventura copera dels Arlequinats. Des de l’inici, els lleidatans s’han mostrat molt més còmodes sobre el malmès terreny de joc. Agüero, amb dues arribades clares, i Ripoll, amb un xut aturat per Froi, han tingut les primeres grans ocasions del partit.

La resposta del Sabadell ha trigat, però ha arribat amb una rematada llunyana de Javi Gómez que ha aturat Iñaki. Precisament el de Toledo ha protagonitzat la pitjor notícia de l’enfrontament. Després d’una disputa l’extrem ha demanat el canvi per un problema físic. Nando l’ha substituït. Al límit del descans, en un nou xut d’Agüero, Froi ha tornat a salvar el gol local. Al segon temps ha sortit el Centre d’Esports amb una altra cara i ha començat a arribar amb perill sobre la porteria lleidatana.

La primera ocasió l’ha signat Baselga amb un xut alt i, posteriorment, Ricard Pujol no ha rematat amb encert una jugada d’estratègia. I quan millor estava el conjunt Arlequinat, en una jugada ràpida prop de l’hora de joc, Ton Ripoll ha avançat als locals amb una rematada creuada. No obstant això, s’han refet els de Miki Lladó i, en dos xuts des de la frontal de Beitia i Ricard, Iñaki Álvarez ha salvat l’empat.

Amb el pas dels minuts, el Sabadell s’ha instal·lat a camp contrari davant un Lleida tancat a camp propi. Sander ha pogut igualar i, pocs minuts més tard, Astals ha tingut la més clara del partit amb una rematada des de l’interior de l’àrea aturada per Iñaki. Als darrers minuts, malgrat que ho ha intentat el Centre d’Esports, el mur lleidatà ha frenat tots els intents. D’aquesta manera, el Sabadell queda eliminat de la Copa Federación a les semifinals de la fase autonòmica. El diumenge, torna el futbol al Temple amb la segona jornada de lliga davant Osasuna Promesas.