El CE Sabadell continua agafant sensacions amb una victòria a Olot

Segon partit de pretemporada i victòria del Centre d’Esports Sabadell davant una Unió Esportiva Olot que, tot i ser un equip de Tercera Federación, ha exigit la seva millor versió al conjunt de Miki Lladó. Mantenint els habituals canvis a l’equip propis de la pretemporada, tots dos conjunts han començat el partit amb una igualtat màxima. Les arribades, però, han estat escasses a ambdues porteries.

Amb el pas pels vestidors, un canvi gairebé total de l’onze presentat per Miki Lladó al primer acte ha servit de revulsiu. De fet, únicament Marc Domènech i Adrián Ortolá han repetit presència a les dues meitats del partit. La superioritat del Centre d’Esports ha començat a minvar les opcions de l’Olot i Marc Domènech, que ha estat un dels jugadors més destacats del partit, ha marcat el primer gol del partit superant el porter local.

El primer gol del partit ha servit d’alliberament per un Sabadell que s’ha anat sentint cada cop més còmode amb el pas dels minuts. Als instants finals, Guillem Naranjo, que també s’ha estrenat avui com a golejador, ha ampliat distàncies amb una rematada dins l’àrea després d’una centrada de Vladys. 

Amb el partit ja a les acaballes, el 0-2 al marcador ha estat el resultat final. La victòria del Centre d’Esports ha servit perquè l’equip de Miki Lladó continuï agafant rodatge i automatismes de cara a l’inici de la temporada.