El CE Sabadell FC cedirà totes les places disponibles de la llotja als socis mentre duri la pandèmia

28/09/2020

El CE Sabadell FC cedirà totes les seves places de llotja de la Nova Creu Alta als socis mentre no es pugui accedir a l’estadi. La iniciativa que ha posat en marxa el club arlequinat segueix la línia iniciada pel president Esteve Calzada des de 2017 de concebre als socis com a part indivisible i imprescindible del club. En un moment difícil en el qual no es permet l’accés als estadis, el CE Sabadell desitja que tots els socis possibles puguin gaudir en directe del seu equip. Així que 7 de les 10 invitacions de la llotja que estan autoritzades per LaLiga seran per als socis.

Les places de la llotja s’assignaran a través d’un sorteig que es realitzarà una setmana abans de cada partit a la Nova Creu Alta entre tots els socis del club que ho sol·licitin. El primer partit que comptarà amb socis en la llotja serà el CE Sabadell – RCD Espanyol de la jornada 4, on també es podrà veure un mural digital a les graderies amb la paraula “GRÀCIES” al·ludint a la gran feina de tots els professionals i col·lectius que estan vetllant per tots nosaltres durant aquesta pandèmia, a més d’agrair el suport incondicional dels seus socis. Una de les jornades a la Nova Creu Alta estarà dedicada als sanitaris i les 7 places de la Llotja estaran ocupades per professionals dels Hospitals de referència de la ciutat. Tal com indica el protocol de la Lliga, les persones que acudeixin a la Llotja hauran de realitzar-se el test PCR proporcionat pel club.

El CE Sabadell va ser pioner fa uns mesos a homenatjar els socis i sanitaris amb un missatge de “Gràcies” acompanyades d’un aplaudiment en la samarreta que va vestir l’equip durant el play-off que va culminar amb l’ascens a Segona Divisió. Ja en aquest play-off històric per al club, el CE Sabadell va convidar a dos socis a viatjar i gaudir en viu de l’ascens al costat de l’equip.

Aquesta és una iniciativa més del club que pretén acostar als socis a l’equip i a LaLiga Smartbank en uns temps difícils per a tots. Es tracta d’un avantatge que s’uneix a les ja implementades com l’oportunitat de veure els partits a la Sala VIP de la Nova Creu Alta o en una gran sala de l’hotel local de la ciutat, l’Hotel Urpí, cada cap de setmana acompanyats per un nombre reduït de socis i complint amb totes les mesures sanitàries. En la primera setmana rebem més de 500 sol·licituds per a poder gaudir del partit en un ambient arlequinat i amb un servei d’àpats de cortesia entre altres avantatges. A partir d’aquesta setmana els socis també poden accedir al nou terreny de joc de la Nova Creu Alta, amb cita prèvia, per a fotografiar-se al costat del mural de la plantilla històrica que va aconseguir l’ascens fa uns mesos a Marbella i aprofitar per a personalitzar el seu seient de la Nova Creu Alta amb el seu nom i l’escut.

BASES DEL SORTEIG

  • És imprescindible ser soci del CE Sabadell FC de la temporada 2020/2021 i ser major de 14 anys.
  • PER PARTICIPAR: Comenta i dona ‘LIKE’ a la publicació oficial del sorteig a través de Twitter, Instagram o Facebook. També es pot participar a través del 602 259 483 (trucada o missatge de Whatsapp) o a través de l’e-mail: atenciosoci@cesabadell.cat
  • Els afortunats que veuran el partit des de la Llotja de la Nova Creu Alta es decidiran a traves d’un sorteig que el CE Sabadell farà públic a traves dels diferents canals de comunicació del club, dies previs al partit.
  • Hi haurà un total de 7 guanyadors, i consecutivament 7 reserves.
  • Si per motiu de força major els set primers guanyadors del premi, arribat el moment no el poden gaudir, el premi passaria al reserva 1 i successivament, per ordre, als següents reserves.
  • El guanyador vindrà de forma individual, sense acompanyants
  • Els socis guanyadors estaran subjectes als protocols de la LaLiga i caldrà que fer la prova PCR prèvia al partit, que aniran a càrrec del club.
  • El premi és personal i intransferible, és a dir, el soci agraciat no podrà traspassar el premi a cap altre soci, només en cas que sigui familiar de primer grau i soci del club.
  • Els socis guanyadors estaran subjectes als protocols de la llotja de l’estadi Nova Creu Alta, també pel que fa a la vestimenta.