El CE Sabadell FC reforça la seva aposta per un nou i brillant futur

El president Pau Morilla-Giner ha presentat una nova i audaç visió del club, que inclou noves inversions, millores a l’estadi, l’aposta per el desenvolupament de jugadors i l’ampliació del compromís del club amb la ciutat.

Aquest matí, la direcció del club ha presentat a Montse González, tercera tinenta d’alcaldessa i regidora d’esports de l’Ajuntament de Sabadell, i Eloi Cortés, segon tinent d’alcaldessa de l’àrea de serveis a les persones, juntament amb els dirigents empresarials de Sabadell, els seus nous i audaços plans per al club. L’acte ha estat presentat pel president de la Cambra de Comerç, Ramon Alberich, que ha explicat: “Des de la Cambra de Comerç, i en nom de l’empresariat que representem, donem tot el nostre suport al Centre d’Esports Sabadell, una entitat que té un impacte directe a l’economia i el creixement del territori”.

Pau Morilla-Giner, president del club, ha presentat Adam Rothstein, l’inversor majoritari que ha estat treballant amb el club durant el darrer any per a desenvolupar aquests plans aportant una visió a llarg termini que recolzarà el desenvolupament del club en el futur. Rothstein ha detallat els seus plans per a realitzar millores a l’estadi i utilitzar-lo com a plataforma d’entreteniment en benefici de la ciutat, proporcionant experiències úniques per als aficionats i les empreses vinculades al club.

Per acabar, Pau Morilla-Giner ha afirmat que els accionistes “estan fermament compromesos a col·laborar amb els aficionats, empreses i institucions de Sabadell i del Sabadell per dur a terme un projecte conjunt que ofereixi oportunitats úniques per a tots”. Els seus plans inclouen gaudir d´una experiència futbolística millorada i de concerts exclusius en el futur. “Animem tots els sabadellencs a sumar-se al projecte i participar-hi. Junts, tot és possible”, han conclòs.