El CE Sabadell i el CAR de Sant Cugat renoven el conveni de col·laboració

El secretari general de l”Esport i president del consell d”administració del Centre d”Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Ivan Tibau, i el vicepresident del Centre d”Esports Sabadell, Ignasi Lúquez, han signat la renovació del conveni que regula l”ús dels serveis i instal·lacions del CAR per part del primer equip del club arlequinat.
 
L”acord, amb vigència fins al final de la present temporada, estableix que l”entitat vallesana podrà fer ús del camp de futbol de gespa natural dues sessions a la setmana, així com també de la sala de fisioteràpia i el gimnàs del centre. 
 
“Estem molt contents per haver renovat aquest conveni una temporada més, ja que es tracta d”unes instal·lacions pioneres en l”àmbit mundial i que es troben a pocs quilòmetres de la ciutat”, ha dit Ignasi Lúquez.
 
Per la seva banda, Ivan Tibau ha manifestat que l”acord dóna “estabilitat” a ambdues entitats. “Volem aportar la nostra col·laboració al CE Sabadell, que ens representa a Catalunya”, ha afegit. 
 
En l”acte, que ha tingut lloc a la sala de premsa Miguel Quereda de l”estadi de la Nova Creu Alta, també hi ha estat present el director general del Centre d”Esports Sabadell, Xavier Monclús