El CE Sabadell i Hyundai López Orús presenten el seu acord de patrocini fins al 2021

02/09/2019

El Centre d’Esports Sabadell ha signat un nou acord de patrocini amb el concessionari Hyundai López Orús de Sabadell i Ripollet fins al juny del 2021. D’aquesta manera el Centre d’Esports Sabadell suma una nova empresa de la ciutat al projecte. L’acord inclou la presència de Hyundai López Orús a la part frontal de la samarreta dels equips del futbol base masculí del CE Sabadell FC  fins a la categoria Juvenil. A més, la marca també tindrà visibilitat a les tanques de la Nova Creu Alta i a les lones del Municipal d’Olímpia, els camps d’entrenament i de partit de tot el futbol base del CE Sabadell. Hyundai López Orús aposta per donar suport a la formació dels joves futbolistes arlequinats, un aspecte fonamental per al present i futur del club.

En aquesta línia el passat mes d’agost es va celebrar el I Torneig de Futbol CES – HYUNDAI López Orús amb els millors 32 equips de base catalans, que va comptar amb un gran éxit de participació. L’equip guanyador de la primera edició va ser l’Aleví del FC Barcelona en guanyar a la final al CE Igualada. El calendari anual d’activitats inclou l’Interces 2019 Copa Hyundai, esdeveniments sociesportius o el patrocini de les Tertúlies Futbolístiques CES, tot un èxit en les edicions de la temporada passada que compten amb la participació d’exjugadors arlequinats, periodistes, analistes i socis.

Hyundai López Orús té un fort compromís social que compartirà amb el Centre d’Esports Sabadell FC a través de diferents activitats al llarg de la temporada. El Campus Hyundai amb la col·laboració de grans clubs com l’Atlético de Madrid Academy de futbol o una de les iniciatives més innovadores els ecoparkings son alguns exemples del compromís per la millora, que desenvolupa la marca. A més el concessionari situat a prop de la Nova Creu Alta a la Ctra. de Terrassa (Sabadell) i a Ripollet, oferirà avantatges als socis arlequinats.

Declaracions de les dues parts:

Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell FC: “ Aquest acord és més que un patrocini amb una grup d’automoció important, ens sentim identificats amb la marca i amb els seu compromís social i mediambiental, a més és una nova empresa i família de Sabadell que aposta pel projecte del CE Sabadell i això ens omple d’orgull”.

Santi López, propietari – gerent de Hyundai López Orús: “Per a nosaltres és una enorme satisfacció poder col·laborar amb el futbol base de l’CE Sabadell compartint i impartint valors comuns. Des de Hyundai s’està fent una gran tasca social i mediambiental, nosaltres des de López Orús i de la mà de la nostra representada havíem de posar el nostre granet de sorra a la ciutat i la millor manera de col·laborant és amb part del futur de la ciutat de Sabadell, els jugadors que componen el futbol base del CE Sabadell’’.

Fotografia: Críspulo Díaz.