El CE Sabadell i la UE Rubí aposten per la projecció de la base

El Centre d’Esports Sabadell i la Unió Esportiva Rubí han arribat a un acord verbal de col·laboració gràcies a la bona relació existent entre les àrees esportives d’ambdós clubs.

Els joves futbolistes amb recorregut a l’entitat arlequinada però que, a curt termini, no tinguin minuts al filial, podran desenvolupar-se en una categoria exigent com és la Primera Catalana i seran tutoritzats per un club de prestigi. En l’actual situació d’impàs, i fins que es concreti el futur del CE Sabadell, el club es reserva el dret de comptar amb qualsevol d’aquests jugadors per a la pròxima temporada.

Tots els jugadors que segueixin aquest programa de desenvolupament romandran a la UE Rubí en qualitat de cedits. Un dels acords establerts entre els responsables de tots dos clubs és que, com a mínim, realitzaran una sessió setmanal al filial.

Seguint amb l’accentuada política de cantera del CE Sabadell, el club considera que centralitzar l’activitat d’aquests jugadors en una única entitat, sota uns criteris consensuats, optimitzarà la seva probabilitat d’èxit en el món del futbol.