El CE Sabadell i SBD Disseny renoven el seu acord fins al 2020

El Centre d’Esports Sabadell FC i SBD Disseny han arribat a un acord de renovació de patrocini per a les pròximes dues temporades.

Aquest acord, que contempla la visibilitat de la marca a la Nova Creu Alta, té una gran importància ja que l’empresa renova la seva confiança amb el club després d’un exitós i professional any de treball entre totes dues parts.

SBD Disseny és l’encarregada de la retolació i impressió digital del club arlequinat gràcies a la gran qualitat dels seus dissenys i a un excel·lent servei. Els seus valors també encaixen amb la nova filosofia del club i, per aquest motiu, cada cop més empreses estan apostant per acords de llarga durada, donant credibilitat i confiança al projecte.

SBD Disseny és una empresa dedicada al món de les arts gràfiques nascuda l’any 1999 a Sabadell. D’arrels arlequinades, ha crescut de manera continuada des de llavors fins a esdevenir una referent en el sector i sense renunciar mai als seus tres principis fonamentals: disseny, qualitat i servei.