El CE Sabadell i Valero Forn Tradicional signen un nou acord de patrocini fins al 2020

29/01/2019

Valero Forn Tradicional i el Centre d’Esports Sabadell FC han signat un acord de patrocini fins l’any 2020. Una nova aliança de ciutat, molt important amb una empresa de Sabadell identificada amb el Vallès. L’acord s’ha oficialitzat en una acte a la Nova Creu Alta on han assistit Ana Navés, vicepresidenta del Centre d’Esports Sabadell FC, Axel Torres, conseller Esportiu i Bruno Batlle, director general. Per part de Valero hi han assistit Modest Corsellas, director general i Isabel Sánchez, directora de punts de venda. La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Marisol Martínez també ha participat de l’acte.

Valero es converteix en el patrocinador oficial del futbol femení del Centre d’Esports Sabadell FC, des del futbol base fins el primer equip. D’aquesta manera, el logotip de l’empresa lluirà a les samarretes de tots els equips femenins del club. El nou acord comporta visibilitat de marca amb tanques a l’estadi de la Nova Creu Alta i a les instal·lacions municipals d’Olímpi, i intercanvi de productes en actes dins del calendari d’activitats anuals del Club. A més, Valero sumarà al fort compromís social de l’empresa les accions anuals de caràcter social del propi Centre d’Esports Sabadell FC. Ambdues entitats treballaran per reforçar aquest compromís.

Axel Torres, conseller esportiu del club ha declarat: “El Centre d’Esports Sabadell FC està molt il·lusionat en poder promoure el futbol femení de la mà de Valero forn tradicional, una empresa familiar de la ciutat de Sabadell amb més de sis dècades d’història”. Modest Corsellas, director general de Valero ha comentat per la seva part: “És un honor per a una empresa com la nostra, tan arrelada a la ciutat de Sabadell, patrocinar els equips de futbol femenins d’un club amb tanta història. Volem tornar a Sabadell el que ens ha donat la ciutat i la seva gent”.

Fotografia: Críspulo Díaz.