El CE Sabadell més participatiu

Deixem enrere una altra encomiable edició de la Festa de l’Esport en què des del CE Sabadell s’ha demostrat, un cop més, la màxima implicació i compromís amb l’esport de la ciutat tot participant en les nombroses de les activitats organitzades enguany.

El president Esteve Calzada i la vicepresidenta Ana Navés van ser els representants del Centre d’Esports Sabadell a la gala de la Festa de l’Esport a Sabadell 2018, celebrada el passat divendres al Teatre Principal. El club es postulava com una de les deu entitats candidates a obtenir el premi a ‘entitat més destacada del 2017 a Sabadell’ que, finalment, va ser atorgat al Club Tennis Sabadell.

El CE Sabadell tampoc va fallar dissabte a la tarda a la popular Fira d’Entitats de la Festa de l’Esport que aplega totes les entitats esportives de la ciutat. A l’stand arlequinat situat al Racó del Campanar es va poder adquirir merchandising del Club i reservar el carnet de soci per a la temporada 18/19. Així mateix, també es van organitzar un seguit de jocs i activitats lúdiques per a tots aquells nens i nenes que s’apropessin a la carpa. 

Finalment, per acomiadar una altra edició apassionant de la Festa de l’Esport a Sabadell, la Nova Creu Alta va celebrar els seus 50 anys d’història albergant una preciosa jornada de futbol inclusiu i femení amb tots els equips de futbol de la ciutat. En reconeixement a la tasca del club, el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell va fer entrega a l’entitat arlequinada del premi a la integració social a través de l’esport.

Imatges: Críspulo Díaz.