El CE Sabadell més solidari

El Centre d’Esports Sabadell col·laborarà, un any més, en el Torneig Solidari de Malalties Rares organitzat per la UE Sabadellenca amb l’objectiu de recaptar fons per malalties que tenen una baixa incidència en la població. L’esdeveniment, que enguany celebra la seva quarta edició, tindrà lloc al Municipal de La Creu el pròxim 30 de juny.

Des del CE Sabadell hem volgut sumar el nostre granet de sorra en aquest projecte solidari. És per això que, des del passat dissabte 2 de juny i fins al 5 de juliol a les 17.00 hores, es pot licitar per la primera equipació arlequinada signada per tots els jugadors del primer equip en una subhasta solidària a la pàgina web oficial del projecte.  

Alhora, el dia del torneig, es podrà participar en una rifa solidària en la qual uns dels premis seran tres abonaments del CE Sabadell per la temporada 18/19, un val de 50 euros per a qualsevol compra al Leroy Merlin i una capsa de bombons gentilesa de Xocolates Genescà.

En aquesta quarta edició, tots els fons recaptats aniran destinats a l’Hugo, un infant de tres anys que pateix una malformació congènita anomenada micròtia. Aquesta anomalia, que es produeix de mitjana en 1 de cada 5.000-7.000 naixements, ocasiona el que es coneix com una “orella petita” o, dit d’una altra manera, un pavelló auricular poc desenvolupat. L’Hugo pateix la micròtia bilateral, una de les més complexes perquè afecta les dues oïdes. Tot i que actualment pot escoltar perfectament gràcies a una diadema amb audiòfons, els diners serviran per poder-se operar als Estats Units, on li posarien unes orelles noves i podria escoltar sense necessitat de diadema.