El CE Sabadell presenta la nova CES Shop

El Centre d”Esports Sabadell informa que a partir d”aquest divendres 26 de setembre ja està disponible la nova botiga online, on els aficionats arlequinats podran adquirir productes de merchandising del club.
 
Les imatges agafen protagonisme
 
La nova E-Commerce, desenvolupada per Idearium 3.0, presenta una línia més harmònica i homogènia. Les imatges dels productes són més cuidades i s”ha procurat que hi hagi més facilitat per veure-les ampliades. Una de les novetats que s”ha aplicat a la nova CES Shop és que pots compartir a través de les xarxes socials els productes que t”agradin més.
 
Aquesta nova CES Shop és intuïtiva i fàcil d”utilitzar. A més, s“ha perfeccionat la categorització i ordenació de productes per agilitzar les cerques dels usuaris. També presenta una nova secció d”outlet amb ofertes especials.
 
“Aquesta botiga online és un nou canal adaptat a les noves tecnologies. Donem les gràcies a Idearium 3.0 per la seva ajuda, ja que ens hem posat a l”altura de molts clubs de la LFP”, ha dit el director de màrqueting del CE Sabadell, Josep Samper.
 
Tot en un únic registre
 
Per poder comprar productes oficials del CE Sabadell a la nova botiga online, tant socis com no socis s”hauran de registrar en la nova plataforma web. Un cop formalitzat aquest pas, els usuaris podran accedir al seu perfil privat que els servirà per realitzar totes les compres. A més, als socis arlequinats ja els hi sortiran aplicats els descomptes en cada producte.
 
Aviat, més novetats
 
Al marge d”aquesta novetat digital, el Centre d”Esports Sabadell també informa que properament presentarà el nou ticketing online. “L”acord està tancat i presentarem en breus la possibilitat de comprar entrades per Internet”, ha afegit Josep Samper.