El CE Sabadell renova el seu compromís amb Ricoh Sistemas Catalunya

El Centre d’Esports Sabadell FC i Ricoh Sistemas Catalunya han arribat a un acord de patrocini durant la temporada 2017-18.

Aquesta signatura ​se suma a la de les grans empreses i firmes que estan apostant pel CE Sabadell FC, i que setmana a setmana van omplint l’estadi i fent que el nou projecte engegui amb força. L’acord contempla la visibilitat de la marca a les tanques de la Nova Creu Alta i als canals de comunicació del club, a banda de tots els serveis que ofereixen a l’estadi.

Sistemas Digitales de Catalunya és el major distribuïdor del país en assessorament, comercialització i assistència en infraestructura d’impressió i gestió de documents, amb una destacada posició de lideratge a Catalunya, i oferint assistència tècnica en qualsevol punt del territori espanyol. 

Per això, compta amb 150 professionals dedicats a maximitzar la satisfacció del client a través de la seva excel·lència. L’experiència, professionalitat i flexibilitat de Sistemas Digitales de Catalunya permet una adaptació àgil a les diferents necessitats de cada tipus de client, des de la petita fins a la gran empresa, sempre amb el recolzament i la garantia de la marca capdavantera del mercat.

A la imatge apareixen la directora de màrqueting del club, Ana Navés, el director general de Sistemas Digitales, José Luis Beguer, i el màxim accionista del club, Esteve Calzada.