El CE Sabadell renova l’acord amb Moventis i continuarà com a patrocinador oficial del club

Moventis i el Centre d’Esports Sabadell FC renoven el seu acord de patrocini. La companyia experta en mobilitat sostenible, serà patrocinadora oficial del club arlequinat durant dos anys més ,fins al 2024.

D’aquesta manera, Moventis i el CE Sabadell refermen la seva confiança i aposta com a dues de les entitats de referència al Vallès i és que comparteixen els mateixos valors i l’orgull del territori.

La firma del patrocini, que s’ha celebrat a les instal·lacions de la Nova Creu Alta, ha estat protagonitzada per Ana Navés, en qualitat de Vicepresidenta executiva del consell d’administració del CE Sabadell FC; Miquel Martí Pierre, Director General de Moventis; Jordi Castells, director d’Operacions de Moventis i Gerent de Sarbus i Casas, i Alfredo Laguna, Director Comercial Moventis.

L’arribada de la renovació de patrocini i la bona relació del grup de mobilitat i el club arlequinat es celebrarà aquest proper dissabte, 22 d’octubre, a les instal·lacions de la Nova Creu Alta. Els col·laboradors de tota l’empresa i les seves famílies podran assistir al partit que disputarà el CE Sabadell contra l’Intercity. Els assistents podran gaudir de l’enfrontament i d’altres sorpreses a la Grada Moventis.