El CE Sabadell se suma a la 10a Cap d’Any Race CE Sabadell

El 31 de desembre torna per la porta gran la Cap d’Any Race i aquest any de la mà del Centre d’Esports Sabadell per celebrar la desena edició de la tercera cursa més important de Catalunya. Després d’una llarga espera i 730 dies després, els carrers de Sabadell s’ompliran d’energia per acomiadar l’any de la millor manera. Tenim moltes ganes de tornar a situar l’adrenalina a màxims nivells i gaudir d’un ambient espectacular. A més, l’edició d’aquest any compta amb dos patrocinadors principals que ens fan sentir molt orgullosos. Banc Sabadell s’uneix a la cursa tot coincidint amb la celebració del 140è aniversari de la seva fundació. L’altre gran patró per la 10a Cap d’Any Race CE Sabadell serà Moventia, el grup d’automoció vallesà amb els seus inicis a Sabadell. Serà la cursa més sabadellenca que mai.

Les inscripcions ja estan obertes al web capdanyrace.cat. El preu per a participar a la cursa és de 15€. El nens i nenes nascuts entre els anys 2009 i 2018 podran gaudir de la Cap d’Any Race Kids. El tret de sortida de la Cap d’Any Race CE Sabadell es donarà a les 17h, mentre que la cursa infantil serà una hora abans.

L’edició d’enguany tornarà a tenir un vessant solidari amb diners destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el Rebost Solidari de Sabadell.

El recorregut de la cursa es desenvoluparà per la zona central de la ciutat amb la tradicional sortida i arribada a la Plaça Creu Alta. T’esperem a la millor festa de Cap d’Any el dia 31 de desembre. La presentació oficial de la Cap d’Any Race CE Sabadell se celebrarà el dijous 16 de desembre a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta.