El CE Sabaell es compromet contra l’homofòbia

13/02/2019

El Centre d’Esports Sabadell se suma, un any més, a la campanya ‘Fes-li un gol a l’homofòbia, a l’Esport hi juga tothom!’ en el marc del Dia Internacional contra l’Homofòbia. Una campanya conjunta entre l’Ajuntament de Sabadell, l’Associació de Clubs de Futbol de Sabadell, Panteres Grogues i el CE Sabadell. L’objectiu concret d’aquest any és reforçar la sensibilització i convidar la ciutadania perquè entre tots i totes contribuïm a eradicar qualsevol discriminació homòfoba al món de l’esport i, especialment, al futbol.

L’acte central de la campanya tindrà lloc aquest diumenge, 17 de febrer, a la Nova Creu Alta. Tot just abans del partit entre el CE Sabadell i el Villareal ‘B’, es llegirà un text commemoratiu a càrrec de Panteres Grogues i es realitzarà una sacada d’honor. Així mateix, durant el partit, s’ubicarà en un lloc visible una pancarta amb el lema ‘Fes-li un gol a l’homofòbia, a l’esport, hi juga tothom!’. Durant la campanya, es distribuiran flyers i cartells als usuaris i usuàries dels diferents equipaments esportius de Sabadell, sobre la importància de rebutjar qualsevol tipus de discriminació homòfoba.

Una altre acció important dins d’aquesta campanya, és l’exposició “Contra las reglas: lesbianas y gays en el deporte” que es pot veure del 14 al 21 de febrer a la Nova Creu Alta. La mostra vol contribuir a eliminar els tabús existents en el món de l’esport sobre l’homosexualitat i, al mateix temps, denunciar les diferents formes de discriminació que, en ocasions de manera subtil, s’hi produeixen contra les minories sexuals.

Us esperem a tots i totes diumenge a la Nova Creu Alta. Celebrem plegats el respecte!