El Centre d’Esports Sabadell cau al primer amistós de pretemporada

El primer partit de pretemporada disputat pel Centre d’Esports Sabadell ha finalitzat amb derrota per 4-0 contra el Villarreal ‘B’. El Filial groguet, que aquest any jugarà a Segona Divisió i ja porta algunes setmanes entrenant, ha estat més efectiu que els arlequinats i ha acabat imposant-se al marcador.

No obstant això, els primers minuts de partit han tingut protagonisme arlequinat. Pablo Monroy ha gaudit de dues bones ocasions tot just començar. Els de Miki Lladó, amb un plantejament valent, han competit a un bon nivell amb el pas dels minuts. Tot i això, un penal dubtós a l’equador del descans ha servit perquè Javier Ontiveros marqués el primer gol del partit des dels onze metres.

Malgrat el cop, el Sabadell ha continuat competint davant un Villarreal ‘B’ que ha fet valdre el seu rodatge. Al descans, la igualtat era màxima i els habituals canvis dels partits de pretemporada han estat la gran notícia durant molts minuts.

Amb l’entrada d’un equip totalment nou després del pas pels vestidors, un nou penal comès per Moha Ajani ha significat el segon gol dels groguets gràcies al xut d’Andrés Ferrari des dels onze metres. En total, 24 jugadors han gaudit avui de minuts a la Ciudad Deportiva José Manuel Llaneza en un test que ha permès a Miki Lladó veure a gran part dels jugadors que té a les seves ordres.

Ara bé, els minuts finals han acabat de tancar el marcador a favor del Villarreal ‘B’. Primer ha estat Facundo Viveros i, a continuació, Jorge Pascual ha aprofitat una errada defensiva per a tancar el marcador amb el quart gol. Tot i això, el Sabadell ha pogut extreure avui algunes conclusions que podrà tornar a aplicar a partir del pròxim dissabte davant la Unió Esportiva Olot.