El Centre d’Esports Sabadell crea el reconeixement Soci Honor

El Centre d’Esports Sabadell ha creat el reconeixement Soci Honor destinat a aquells socis de l’entitat que tinguin una antiguitat destacada, siguin habituals a la Nova Creu Alta i col·laborin activament amb el club.

El primer guardonat amb el Soci Honor 2017 serà Feliu Pont, un dels dos fundadors de Cafès Pont, empresa líder en el sector del cafè des de 1952 i col·laborador del Centre d’Esports Sabadell en les darreres temporades.

A punt de complir 90 anys, Feliu Pont és el soci número 14 del Centre d’Esports Sabadell i arribarà als 65 d’antiguitat la pròxima temporada. Cal destacar que ha estat un dels fidels arlequinats que no s’ha perdut cap partit de la temporada a l’estadi i, per aquest motiu, després del CE Sabadell – Lleida Esportiu d’aquest diumenge, se li farà entrega de la insígnia de plata del club.

Aquest acte s’emmarca en el fi de festa que hi haurà després del partit, en què s’entregarà el premi al Jugador Estrella 2017-18 i es farà un sorteig amb productes dels patrocinadors i col·laboradors del club.