El Centre d’Esports Sabadell FC avança en el procés de regularització societària

Després de la sentència definitiva de sortida del concurs de creditors de finals de 2017, el Centre d’Esports Sabadell FC continua avançant en els canvis derivats de la nova estructura accionarial, ara encapçalada per Esteve Calzada mitjançant la societat Sabarcat Partners.

Aquests canvis es traduiran en una renovació integral del Consell d’Administració de l’entitat, que es produirà de manera efectiva durant els pròxims mesos, un cop complerts tots els requisits legals i administratius establerts.

En aquest sentit, el President Antoni Reguant i els actuals membres del Consell d’Administració han acordat amb la nova propietat deixar d’ostentar tasques executives i de representació del club amb efectes immediats. Aquestes tasques són assumides des d’avui mateix pel nou màxim accionista del club –Esteve Calzada– i el seu equip de treball.

El CE Sabadell vol reconèixer la tasca desenvolupada pel President Reguant i els consellers en circumstàncies de màxima complexitat i agraeix la seva participació, del tot necessària, per completar de manera definitiva la transició cap a un Consell d’Administració totalment renovat, del qual pròximament se n’anunciaran tots els integrants.