El Centre d’Esports Sabadell FC i VozTelecom signen un nou acord de patrocini fins al 2021

18/11/2020

El Centre d’Esports Sabadell FC i VozTelecom, líder en solucions de telefonia al núvol per a empreses, han arribat a un nou acord de patrocini per a la temporada 2020/21.

L’acord de patrocini inclou la presència i visibilitat de de la marca VozTelecom a l’estadi de la Nova Creu Alta, així com la participació i col·laboració en diverses accions i esdeveniments en comunicació i xarxes socials que l’entitat organitza durant tot l’any. A més, VozTelecom formarà part de l’ExcellenCES CLUB de l’entitat al costat d’altres patrocinadors.

VozTelecom és la filial a Espanya de l’empresa anglesa Gamma Communications, i líder a nivell nacional en solucions de comunicacions al núvol. En paraules del seu Conseller Delegat, Xavier Casajoana, “reconeixem el compromís que ens ha unit al CE Sabadell al llarg dels últims anys i és per això que renovem la nostra confiança al projecte liderat per Esteve Calzada, president de l’Entitat; especialment important en aquest moment en què les dues empreses tenim per endavant projectes de consolidació i creixement”.

Esteve Calzada, president del CE Sabadell FC: “agraïm el suport de VozTelecom des de l’inici del projecte, amb qui compartim valors i una visió que ens ha permès créixer i superar reptes”.

VozTelecom és també el proveïdor de totes les necessitats de comunicació de veu i dades del CE Sabadell proveint a l’entitat, i a tots els seus associats, dels serveis de centraleta virtual, telefonia fixe i mòbil i accés a internet fet que reforça encara més la trajectòria de col·laboració entre les dues empreses en els darrers anys.