El Centre d’Esports Sabadell FC i VozTelecom signen un nou acord de patrocini fins al 2023

L’entitat arlequinada renova l’acord amb l’operadora, que seguirà sent el seu proveïdor principal de comunicacions de veu i dades

El Centre d’Esports Sabadell FC i VozTelecom, líder en solucions de telefonia al núvol per a empreses, han arribat a un nou acord de patrocini per a la temporada 2022/2023.

L’acord de patrocini inclou la presència i visibilitat de la marca VozTelecom a l’estadi de la Nova Creu Alta, així com la participació i col·laboració en diverses accions i esdeveniments socioesportius del calendari anual i activacions en comunicació i xarxes socials que l’entitat organitza durant tot l’any. A més, VozTelecom formarà part de l’ExcellenCES CLUB de l’entitat al costat d’altres patrocinadors.
VozTelecom és la filial a Espanya de l’empresa anglesa Gamma Communications, i líder a nivell nacional en solucions de comunicacions al núvol. És també el proveïdor de totes les necessitats de comunicació de veu i dades del CE Sabadell proveint a l’entitat, i a tots els seus associats, dels serveis de centraleta virtual, telefonia fixe i mòbil i accés a internet fet que reforça encara més la trajectòria de col·laboració entre les dues empreses en els darrers anys.

A l’acte ha assistit, com a màxim representant de VozTelecom, el Sr. Xavier Casajoana, CEO de VozTelecom. Per part del Centre d’Esports Sabadell, hi ha assistit Bruno Batlle, director general del CE Sabadell FC.