El Centre d’Esports Sabadell i Banc Sabadell renoven la confiança fins al 2025

El Centre d’Esports Sabadell FC i Banc Sabadell han oficialitzat l’acord de renovació de patrocini de l’entitat financera amb el club fins al 2025 en una presentació que ha tingut lloc a l’estadi de la Nova Creu Alta.

L’entitat va ser una de les primeres empreses que va apostar pel CE Sabadell FC des de els seus inicis, i va ser pionera els anys 60 en tenir presència publicitària a l’estadi de la Creu Alta, fins a dia d’avui, que referma el seu compromís com a patrocinador oficial del club. Totes dues entitats porten en la seva marca el nom de la ciutat de Sabadell i s’han convertit en ambaixadors únics, amb una implicació directa en el dia a dia de l’activitat a la ciutat i a la comarca del Vallès. Tot i el descens a 2ona RFEF, l’entitat catalana ha decidit mantenir l’import del seu patrocini per donar suport i estar més que mai al costat del club.

Han assistit a l’acte, com a màxims representants de Banc Sabadell, Xavier Comerma, director general adjunt i director territorial de Catalunya, Carles Miquel, director regional de Vallès Occidental, Lluís Machon, director oficina grans empreses Vallès Occidental i Daniel Nicolau, director de relacions externes de la Territorial Catalunya. Per part del CE Sabadell FC hi han participat el president Pau Morilla-Giner, Bruno Batlle, conseller i director general, i Joaquim Badia, membre del Consell Consultiu. 

El president del Centre d’Esports Sabadell FC, Pau Morilla-Giner ha afirmat que “mantenir el Banc Sabadell com a company de viatge en aquests moments és una mostra més del ferm compromís i lleialtat que ens demostra una entitat fortament arrelada a la ciutat”. Morilla-Giner ha explicat que “Aquest acord amb Banc Sabadell ens ajuda molt, referma que el club està més viu que mai i és el primer pas per seguir creixent”.

Per la seva part, el director territorial de Catalunya del Banc Sabadell, Xavier Comerma, ha explicat que “una temporada més, continuem fent costat al CE Sabadell, compromesos amb els valors que compartim com són el treball en equip, l’esforç, la superació”. I ha afegit que “tot i que l’acord estipulava una quantitat inferior en cas de descens, hem decidit mantenir l’import del patrocini perquè l’acompanyament està en l’ADN del banc i som plenament conscients que en els moments menys bons és quan s’ha d’estar més que mai al costat del club, tal com fem amb els nostres clients”. “I, a més, confiem plenament que el pas per la 2ona RFEF sigui fugaç i el CE Sabadell torni ràpidament allà on li correspon per club, per ciutat i per història”ha afegit.