El Centre d’Esports Sabadell i Clínica Exolife formalitzen un acord de col·laboració fins al 2022

27/04/2021

El Centre d’Esports Sabadell FC i Clínica Exolife han oficialitzat el seu acord de col·laboració amb un acte a la Nova Creu Alta amb representants d’ambdues entitats. Gràcies a aquest acord, els jugadors del primer equip del CE Sabadell FC poden recuperar-se de les seves lesions amb més rapidesa a través dels tractaments innovadors de medicina regenerativa i del dolor realitzats pels professionals de Clínica Exolife juntament amb la supervisió dels serveis mèdics del club.

Han assistit a l’acte de signatura el doctor Xavier Tintore i Sílvia Francesca Jaimes, fundador i director i CEO, respectivament de la Clínica Exolife. Per part del CE Sabadell FC hi ha assistit el director general Bruno Batlle, la vicepresidenta Ana Navés, el cap dels serveis mèdics Jocélio Campos i el jugadors del primer equip Aleix Coch, Óscar Rubio i Néstor Querol. El davanter arlequinat és un dels futbolistes de la plantilla que s’han recuperat amb la màxima eficiència amb el suport de Clínica Exolife i assegura que: “M’han ajudat molt en la recuperació de la lesió i ara estic al 100% per ajudar l’equip en aquest tram tant important de la temporada. Penso que és un plus que la plantilla puguem gaudir d’aquest acompanyament tan professional”.

 A més de tractar la recuperació de jugadors lesionats, Clínica Exolife també fa tractaments de posada a punt i manteniment de la salut a més del seguiment dels jugadors amb proves de diagnòstic per imatge per tal de detectar possibles microrruptures i tractar-les per evitar futures lesions. Aquest suport és extraordinàriament necessari en l’últim tram de temporada on els jugadors pateixen més sobrecàrregues.

Clínica Exolife disposa d’una Unitat específica per a Lesions Esportives i Traumatològiques on realitzen tractaments adreçats a jugadors i esportistes d’elit, per a qualsevol esportista no professional i per a aquelles persones amb dolor crònic produït per processos degeneratius a causa de l’edat o el desgast de teixits (artrosi, artritis, tendinitis,…) i d’altres patologies que necessitin reduir el dolor, disminuir la inflamació, reparar i regenerar el teixit lesionat accelerant el procés de recuperació. A més, Clínica Exolife disposa d’una Unitat de Longevitat per ralentitzar l’envelliment natural del cos, cèl·lules i teixits; d’una Unitat del Dolor i una altra de Dermatologia.