El Centre d’Esports Sabadell i el Grup Moventia signen un acord de patrocini fins al 2021

23/11/2020

El Centre d’Esports Sabadell FC i Moventia han oficialitzat el nou acord de patrocini del grup vallesà, expert en mobilitat sostenible, amb el club per una temporada en una presentació que ha tingut lloc a la sala de premsa Miguel Quereda, a l’estadi de la Nova Creu Alta. Moventia és un grup empresarial familiar amb els seus inicis a Sabadell al 1923, que ha esdevingut punter i referent en el sector de la mobilitat sostenible amb projecció nacional i internacional.

Amb aquest nou acord, torna a la Nova Creu Alta un dels patrocinadors històrics del CE Sabadell amb qui compartim els mateixos valors i orgull de territori. En l’ADN de Moventia hi ha potent esperit emprenedor amb una forta aposta per la innovació i la sostenibilitat. L’aliança amb el grup inclou un acord comercial amb Movento i quatre de les seves ensenyes en el sector d’automoció: Auser (Renault-Dacia), Stern Motor (Mercedes Benz-Smart), Sarsa (Seat-Skoda) i Movento Auto Selecció (vehicles d’ocasió). Tanmateix, Moventia, a través de Moventis – Autocars Calella, tindrà una participació important dins del patrocini, com a operador encarregat dels desplaçaments de  l’equip amb l’autocar oficial arlequinat, que donarà visibilitat a l’equip arreu del territori.

Han assistit a l’acte com a màxims representants de Moventia; el Sr. Miquel Martí, President de Moventia, la Sra. Sílvia Martí, VP Corporativa de Moventia i el Sr. Miquel Martí Pierre, Director General de Moventis. Per part del CE Sabadell FC hi ha participat el seu President Esteve Calzada, Bruno Batlle, Director General, Ana Navés, Vicepresidenta del CE Sabadell FC, acompanyats del Sr. Jordi Guarch, membre del Consell Consultiu del CE Sabadell.

El president del Centre d’Esports Sabadell FC, Esteve Calzada, ha conduït l’acte i ha assegurat que “per al CE Sabadell és un gran honor incorporar novament Moventia a la família d’empreses arlequinades, això ens dona un gran impuls per seguir amb aquest gran projecte de tots”. Per la seva part, Miquel Martí ha felicitat el club per l’èxit present i futur del seu projecte esportiu i ha volgut destacar els estrets lligams –especialment sentimentals– entre el grup i el club arlequinat, amb anècdotes que es remunten fins i tot als temps de la Vella Creu Alta.

En les circumstàncies actuals de la pandèmia, que ens ha agafat de manera imprevista a tots, tant al CE Sabadell com a Movento i Moventis, notícies i projectes com aquest són especialment importants i molt benvinguts. Es tracta de d’un pas més en la contribució per l’aposta per l’esport i la garantia per la mobilitat segura. Un recolzament mutu en l’activitat de dues organitzacions arrelades al territori, reforçant els vincles amb valors comuns i treballant per seguir sempre endavant i sempre en moviment.