El Centre d’Esports Sabadell i el Restaurant La Rambla ​signen​ l’a​cord per dues temporades

El Centre d’Esports Sabadell FC i el Restaurant La Rambla han arribat a un acord de patrocini fins a la temporada 2018-19. El propietari​ de l’establiment, ​Francesc Guarro, ha escenificat l’entesa sobre la gespa de la Nova Creu Alta amb l’accionista Bruno Batlle i la directora de màrqueting del club, Ana Navés. 

​El Restaurant La Rambla, situat al centre de Sabadell, ofereix una gran varietat de plats de cuina catalana, brasa i plats elaborats. A més, disposa de diferents salons i ambients per celebracions, tant familiars com d’empresa, amb un estil elegant, càlid i confortable, i amb una excel·lent relació qualitat preu. Compta amb menús adaptats a les necessitats alimentàries i intoleràncies, té una alta qualificació per part dels clients i Tripadvisor el situa entre els 25 millors restaurants de la comarca.

Els jugadors de la primera plantilla del Centre d’Esports Sabadell ho han pogut comprovar en diverses ocasions aquesta temporada, sent un lloc de germanor abans dels partits. De forma conjunta, el Centre d’Esports Sabadell i el Restaurant La Rambla aposten per la nostra ciutat, Sabadell.