El Centre d’Esports Sabadell i Estrella Damm renoven el seu acord de patrocini fins al 2021

19/02/2019

Estrella Damm i el Centre d’Esports Sabadell han signat la renovació de l’acord de patrocini de la marca amb el club per les tres properes temporades, en un acte celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, que ha comptat amb l’assistència d’Esteve Calzada, president del Centre d’Esports Sabadell FC,  de Jofre Riera, director de Patrocinis de Damm, i Albert Cunill, director de Vendes d’Hostaleria de Damm.

Estrella Damm continuarà com a  patrocinador oficial del club i mantindrà la seva condició de Cervesa Oficial del Centre d’Esports Sabadell FC, així com la seva presència de marca a la Nova Creu Alta i a les instal·lacions del Club. Les dues parts continuaran generant accions que apropin el Club i la marca al seguidor arlequinat i a l’aficionat del futbol en general. El calendari anual d’activitats inclou, entre d’altres, les tertúlies futbolístiques CES – Damm, cada últim dijous de mes amb periodistes, exjugadors arlequinats, analistes de futbol, veterans i socis.

També els aficionats podran triar el millor jugador de la temporada amb votacions a través de les xarxes socials. El trofeu al “Jugador Estrella” es lliurarà, com ja és una tradició, en l’últim partit de la temporada en un acte sobre la gespa de la Nova Creu Alta.

Declaracions durant l’acte

Esteve Calzada, president del Centre d’Esports Sabadell FC: “Des dels seus orígens Estrella Damm ha estat vinculada als esdeveniments esportius més importants, especialment en el futbol, la renovació d’aquest acord de patrocini suposa una nova etapa d’un vincle que ha unit ambdues institucions i referma la confiança d’una gran marca per una entitat centenària com és el Centre d’Esports Sabadell i pel projecte de club”. 

Jofre Riera, director de Patrocinis de Damm: “És motiu d’orgull renovar l’acord de patrocini entre Estrella Damm i el Centre d’Esports Sabadell FC. Dues entitats centenàries que fa anys que caminen plegades. Estem segurs que aquesta nova etapa brindarà grans èxits pel club, per a la marca i per als aficionats arlequinats”.