El Centre d’Esports Sabadell i Festival Observa arriben a un acord de col·laboració

El Centre d’Esports Sabadell FC i el Festival Observa han presentat avui l’acord de col·laboració entre ambdues entitats a l’estadi de la Nova Creu Alta. Aquesta és la segona edició del Festival i se celebrarà a Sabadell aquest any entre els dies 25 de maig i 11 de juny.

L’acord referma l’apropament del club amb la ciutat i el suport a la cultura que s’està promovent des de l’entitat arlequinada, fent bandera, conjuntament i amb orgull, del sabadellenquisme.

El Festival Observa es presentarà el pròxim dia 1 de febrer a les 10:30, al Teatre Principal, amb una roda de premsa en la qual es presentarà el cartell i la programació definitiva. La venda d’entrades s’iniciarà el dia 6 de febrer. Tot i això, ja ha presentat algunes novetats i millores sobre la passada edició, que va ser tot un èxit. Una de les novetats més destacables és la reducció de l’espai del recinte per tal de generar un impacte menor a la ciutadania. A més, també hi haurà un espai gastronòmic amb restaurants locals.

Dins l’acord, tots els socis del Centre d’Esports Sabadell tindran un 15% descompte per gaudir al màxim de la cartellera d’aquest any, i en les pròximes edicions, del festival de música de major renom a la ciutat. El Club continua treballant per donar encara més valor al carnet de soci del CE Sabadell FC. Anteriorment, ja es va signar l’acord amb Joventuts Musicals i es mantindrà aquest enfocament en contemplar tota l’activitat cultural que ofereix la ciutat.

El Festival Observa, dins l’acord, vol aprofitar els grans canals de difusió del CE Sabadell FC entre la seva massa social i també per les xarxes socials del club. Aquestes compten amb més de 200.000 seguidors i, a més, presenten una gran majoria de públic jove que creix dia rere dia.

La regidora d’Esports, Laura Reyes, ha destacat la “promoció del teixit de sinergies” que “farà créixer i ser un referent local i comarcal” a les entitats de la ciutat. La regidora també ha animat totes aquestes entitats a “buscar col·laboracions que afavoreixin el creixement”.

El director del Festival Observa, José Luis Castet, ha presentat les principals novetats del Festival i ha afirmat que és “tot un plaer” haver arribat a aquest acord. També s’ha mostrat la seva il·lusió per aquesta edició del Festival: “És la segona de les moltes que desitgem celebrar i esperem que sigui tot un èxit”. “Hi haurà promocions pels socis del Centre d’Esports Sabadell i tenim moltes ganes de veure als Arlequinats gaudint del nostre Festival”, ha confirmat Castet.

Ana Navés, vicepresidenta del Centre d’Esports, s’ha mostrat molt satisfeta amb l’acord al qual han arribat ambdues entitats: “Signem el segon acord de col·laboració amb entitats culturals de la ciutat en el marc de les CESAvanatges i el sabadellenquisme que continua creixent en la gran unió entre el club i la ciutat”.