El Centre d’Esports Sabadell i Hotel Urpí signen un acord de patrocini fins al 2020

21/12/2018

El Centre d’Esports Sabadell FC ha signat l’acord de patrocini amb Hotel Urpí, l’hotel de referència a Sabadell i al Vallès on s’hi concentren equips de totes les categories de la lliga quan disputen els seus partits a Barcelona i la seva àrea metropolitana. L’Hotel Urpí es distingeix pel seu tracte personalitzat, la seva excel·lent gastronomia amb unes habitacions confortables i uns salons de grans dimensions per acollir reunions, congressos o presentacions. També ha incorporat a l’últim pis una terrassa amb una de les millors vistes de la ciutat i un ambient acollidor.

Es tracta d’un acord de contraprestacions entre dues entitats centenàries que inclou visibilitat de marca a l’estadi per part d’Hotel Urpí amb una de les tanques a la zona de tribuna, el lloc de les grans firmes i empreses de Sabadell que donen suport al CES. Aquest és un lligam especial pel sentiment arlequinat de la propietat de l’Hotel Urpí que ens permet recuperar la confiança d’un altre patrocinador de a ciutat.

A l’acte de la signatura han assistit Josep Urpí, director de l’Hotel Urpí i Ana Navés, vicepresidenta del Centre d’Esports Sabadell. Les dues entitats de la ciutat tornen a vincular-se amb molta satisfacció per ambdues parts.

Fotografia: Críspulo Díaz.