El Centre d’Esports Sabadell i Laimart Design signen un nou acord de patrocini

14/12/2018

El Centre d’Esports Sabadell ha signat aquest dijous l’acord de patrocini amb Laimart Design, empresa que sempre ha estat a la vanguarda en quant a personalització tèxtil i merchandising i que compta amb marques de prestigi entre els seus clients.

Laimart és un partner molt necessari pel Centre d’Esports Sabadell ja que compta amb més de 50 equips i cada cop més patrocinadors presents a les equipacions. D’altra banda l’empresa referent en el sector també serà l´ encarregada de fer la nova línea de merchandising del club. Aquesta conservarà alguns dels elements i productes més tradicionals com bufandes, insignies, banderes, gorres o clauers i s’innovarà amb d’altres que inclouran signes i llegendes representatives del CES.

L’acord inclou la venda de tots els productes a través de la Botiga CES Oficial online, que estarà enllestida a començament del mes de febrer, i també a la botiga que es troba a l’oficina d’atenció al soci en la mateixa Nova Creu Alta. Una altra de les novetats serà que es podrà comprar merchandising el mateix dia de partit, quan el primer equip jugui a casa.

A l’acte ha assistit José Sillero com a fundador i gerent de Laimart Design i per part del Centre d’Esports Sabadell la vicepresidenta Ana Navés. Les dues entitats aposten per aquest nou projecte que converteix Laimart Design en l’únic llicenciatari encarregat del merchandising i la creació dels productes oficials del CES. L’acord és per 3 anys revisables en cas d’ascens de categoria.

El Centre d’Esports Sabadell està molt satisfet d’haver arribat a aquest acord amb l’empresa de Sabadell que compta amb forts lligams al Vallès.

Fotografia: Críspulo Díaz.