El Centre d’Esports Sabadell i l’Escola d’Art i Disseny Illa arriben a un acord de col·laboració

El Centre d’Esports Sabadell FC i l’Escola d’Art i Disseny Illa de Sabadell han signat un acord de col·laboració entre ambdues entitats. Com a part d’aquest acord, els alumnes del segon curs de Gràfica Publicitària de l’Escola seran els encarregats de dissenyar el logotip i el cartell commemoratiu pels 120 anys d’història del Centre d’Esports Sabadell Futbol Club. L’acord ha estat signat per Agustí Hurtado, director de l’Escola Illa, i Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell. A més, Germán Chamorro, tutor del projecte, i el Consell Consultiu del Centre d’Esports s’encarregaran de supervisar tot el projecte.

El logotip formarà part de la samarreta oficial de la temporada 2023/24, el carnet de soci, el cartell de la campanya de socis, les diferents creativitats del club i els diversos actes que se celebrin durant la commemoració d’aquests 120 anys. A més, també estarà present a la pàgina web i les xarxes socials del club. Respecte al cartell, aquest serà la portada del programa dels 120 anys i estarà present a totes les activitats relacionades amb aquest esdeveniment.

L’anunci de la proposta guanyadora serà anunciada el dia de la presentació als mitjans de comunicació junt amb el programa d’activitats del 2023. En la seva aposta per la formació dels estudiants, el CE Sabadell dotarà d’un premi econòmic al dissenyador que resulti guanyador del concurs i al finalista del mateix.