El Centre d’Esports Sabadell i Sabadell En Xarxa impulsen ‘Juguem Junts’, la Xarxa Arlequinada de Comerç

7/07/2021

El Centre d’Esports Sabadell FC i Sabadell En Xarxa han presentat aquest migdia la Campanya ‘Juguem Junts’ a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta. Sota el lema Compra a Sabadell, Viu el Futbol  la nova iniciativa busca reactivar i potenciar el comerç local a través d’una xarxa identificada amb el CE Sabadell amb incentius per viure el futbol a la Nova Creu Alta.

Els sabadellencs i sabadellenques que comprin en un establiment de la Xarxa Arlequinada de Comerç obtindran un cupó per una compra mínima que establirà cada comerç. Per cada 5 cupons aconseguits de compres en un mínim de 2 comerços, el client podrà bescanviar-los per l’entrada d’un partit del CE Sabadell a la Nova Creu Alta.

Tots els establiments de la Xarxa Arlequinada de Comerç tindran un distintiu arlequinat a la porta per identificar-se i oferiran informació de les diferents iniciatives del club. El Centre d’Esports Sabadell donarà visibilitat i promoció als comerços de forma física a la Nova Creu Alta i a la zona ‘Juguem Junts’ al web oficial del club i els diferents canals oficials.

Un establiment de Sabadell pot adherir-se a la Xarxa Arlequinada de Comerç a través del Centre d’Esports Sabadell en qualsevol de les quatre modalitats de contractació. Aquests comerços podran adquirir nous talonaris de cupons a través de Sabadell en Xarxa, qui s’encarregarà de distribuir-los i promoure la xarxa entre els seus associats.

Els comerços adherits a la Xarxa Arlequinada de Comerç, oferiran avantatges als socis arlequinats que podran consultar al web oficial del club. D’aquesta manera, es crea un incentiu més per completar la Xarxa Arlequinada de Comerç i dotar de visibilitat als comerços.

Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell ha destacat que: “Per al CE Sabadell és un projecte molt important, hi hem treballat molt per continuar fent iniciatives a la ciutat. Volem fer xarxa arlequinada entre els comerços de la ciutat per reactivar l’economia amb el comerç local i fer Sabadell per trobar-nos a la Nova Creu Alta”.

Miguel Tello, president de Sabadell en Xarxa: “Des de Sabadell en xarxa valorem aquesta col·laboració molt positivament, donat que estem potenciant a la vegada dos actius molt importants de la nostra ciutat, com són el comerç i l’esport. Establir aquest tipus de sinèrgies i relacions, és un dels objectius de Sabadell en xarxa. Estem segurs que molts establiments comercials i de restauració aprofitaran aquesta gran oportunitat per a poder captar i fidelitzar clients a través de la campanya”.

Bruno Batlle, director general del CE Sabadell ha valorat: “Volem animar als comerços de Sabadell i a tots els sabadellencs i sabadellenques a sumar-se a la Xarxa per fer ciutat”.

Noticias Relacionadas