El Centre d’Esports Sabadell i Wala signen fins al 2024

El Centre d’Esports Sabadell FC i Wala han signat un acord de patrocini per dues temporades en un acte que ha tingut lloc a l’estadi de la Nova Creu Alta.

D’aquesta manera, Wala es converteix en el patrocinador principal del futbol base masculí del Centre d’Esports Sabadell. L’acord també inclou la visibilitat de la marca en les equipacions de joc dels equips del futbol Base i també a la Nova Creu Alta i camps d’entrenament del Centre Municipal d’Olímpia.

Wala, del Grup Unipreus, és una cadena de botigues d’equipament esportiu, moda i calçat amb una oferta de marques reconegudes. La cadena compta amb 6 centres, tots ells amb aparcament, que es troben a Sabadell, Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i Vic. A Sabadell s’ubica al Centre Comercial Via Sabadell on té un local de més de 2.500 m2. Els macroestabliments compten amb seccions tècniques com muntanya, esports de neu, futbol, ciclisme o running i de moda casual.

A més, aquest nou acord es farà extensiu a tots els socis del Centre d’Esports Sabadell a través de grans i exclusius descomptes en els seus productes i serveis, a través del CES avantatges i el carnet de soci per aquesta temporada i fins al 2024.

Consulta-les totes a CES avantatges.