El Centre d’Esports Sabadell presenta el nou acord de patrocini amb Apialia

El CE Sabadell ha presentat aquest dijous l’acord de patrocini amb Apialia Sabadell, una de les agrupacions del col·lectiu API més importants del Vallès. Actualment Apialia Sabadell compte amb 20 immobiliàries que ofereixen diferents serveis a les persones, des de venda d’immobles, lloguer i reformes, fins a assessorament de tot el relatiu a immobles i vivenda, legislació, fiscalitat, disseny, interiorisme i notícies d’interès relacionades en els mitjans de comunicació. Les empreses que formen part del grup Apialia són Finques Clavé 7, Suberna, Novafinca, Ass Mas, Agincat, Peritax, EXES Centre, Euroditara, SBD Immobles, EXES Sud, Immohabitat, Gesfime, Grup Soriano, Finques Sabadell, Cedos, Efiacia.cat, Comprar casa RC Finques, Krap i Nostra Llar.

A l’acte han assistit el president d’Apialia Sabadell, Xavier Santos; el vicepresident d’Apialia Sabadell, Julià Burgos; i, per part del CE Sabadell, la vicepresidenta Ana Navés, i el director general, Bruno Batlle. Totes dues entitats i els més de 20 empresaris de les diferents immobiliàries, aposten pel projectede ciutat de Sabadell, i dels símbols que la faran més gran, a més de ser un referent no només en la comarca del Vallès sinó més enllà. El logo d’Apialia apareixerà al pantaló de l’equipació del Centre d’Esports Sabadell. 

El president d’Apialia Sabadell, Xavier Santos, ha destacat que “estem molt il·lusionats amb aquest acord de patrocini amb el Centre d’Esports i tenim ganes que hi hagi un segon o tercer any”. Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell, ha assegurat que “per al CE Sabadell és un gran acord que esperem puguem prorrogar enel temps ja que els empresaris que han apostat pel projecte son professionals amb visió de futur i amb un gran recolzament social i empresarial a la ciutat”. A més, aquest acord servirà percontinuar el lligam entre les dues entitats a l’hora de la recerca d’habitatges cada temporada per a les noves incorporacions del club.

Fotografia: Críspulo Díaz.