El Centre d’Esports Sabadell presenta la imatge i els actes per a commemorar els 120 anys

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat aquest migdia a la gespa de la Nova Creu Alta els actes amb els quals commemorarà els 120 anys d’existència de l’entitat. En un acte encapçalat per Esteve Calzada, president del Centre d’Esports Sabadell, i acompanyat per Axel Torres, conseller de l’àrea esportiva, Ana Navés, vicepresidenta, i Laura Reyes, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, així com els protagonistes d’aquesta història institucions, expresidents, directius, consells, jugadors, periodistes, patrocinadors. El periodista sabadellenc Xavier Andreu ha estat l’encarregat de conduir l’acte.

Esteve Calzada s’ha mostrat molt satisfet amb la fita de l’entitat: “Aquest club té una història consolidada al futbol professional i és on es mereix tornar. És un honor i ens omple d’orgull ser els portadors en aquest moment de la història del Sabadell”. De fet, Calzada ha reiterat la seva “alegria” per arribar als 120 anys. “Us convido a participar en aquests actes del 120 aniversari. Intentarem que siguin una reflexió més de la història d’un club que està més viu que mai”, ha explicat el president arlequinat.

També ha invocat el sentiment pel Centre d’Esports Sabadell Axel Torres, comunicador, periodista, conseller del club i, per sobre de tot, un grandíssim aficionat del club arlequinat. “Tenim una magnífica oportunitat de recordar el que som. Tots aquests actes han de servir perquè es parli molt del Sabadell”, ha afirmat Torres.

En una cerimònia en la qual estaven tots els Arlequinats com a referència, el club ha desvetllat el logo i l’escut que s’utilitzarà durant tot l’any 2023 per a celebrar aquesta fita. El disseny del logotip i cartell han sortit de la col·laboració amb L’Escola Illa de disseny i arts gràfiques i d’un concurs entre els seus alumnes. Concurs que ha guanyat Pau Quintana, soci Arlequinat des de ben petit i aficionat que no falla cada setmana al Temple.

El club també ha explicat, en paraules de la vicepresidenta Ana Navés, la importància que han tingut per a fer cada dia més gran aquest club els socis Arlequinats, ja que a dia d’avui participen en tot el que fa el club. També s’ha referit  al programa d’actes que serviran per a commemorar i celebrar els 120 anys d’història del club, a més de ressenyar la importància que tenen els Arlequinats. En primer lloc, la campanya #ThrowbackCES iniciada a xarxes socials va ser el primer pas d’aquests actes. A partir d’aquí, i un cop realitzada la presentació, se celebrarà una exhibició castellera el dissabte 25 de març a la Nova Creu Alta en la prèvia del  partit contra el FC Barcelona i es presentarà la web de memòria històrica al mes de maig.

Serà a partir del mes de juny quan es concentraran els actes més importants. Amb la celebració, el dia 1, del sopar commemoratiu dels 120 anys a la Nova Creu Alta. Hi seran presents els protagonistes més rellevants -consells, expresidents i directius, veterans i exjugadors, tècnics, periodistes patrocinadors i els Arlequinats- que han fet gran la història del Sabadell. També al juny, s’acollirà una nova edició de la Copa CES a l’estadi Arlequinat. I, com ja és tradició, es presentaran les noves equipacions commemoratives dels 120 anys, recordant que la segona equipació ha estat dissenyada també pels socis en un concurs on van participar més d’un centenar de dissenys.

Amb l’arribada de l’estiu, i amb la pretemporada iniciada, el primer equip disputarà un amistoso amb un club català de rellevància, mentre que els veterans s’enfrontaran a l’equip de veterans del Barça.

Finalment, durant el mes d’octubre, s’inaugurarà l’exposició ThrowbackCES a la zona mixta de la Nova Creu Alta. A més, una banderola i un seguit d’implementacions gràfiques es podran veure al Temple a partir del pròxim partit. Durant la presentació, i de la mà de Paco López, director general de la TUS, s’ha anunciat que uns dels autobusos de l’empresa es personalitzarà amb la marca del CE Sabadell FC i el logotip dels 120 anys. També es realitzarà la bufanda commemorativa dels 120 anys d’història del Centre d’Esports Sabadell.

Des del club s’ha fet una crida a la participació de tots els socis aficionats i simpatitzants per a seguir creixent i fent gran aquest gran club i aquests colors que estan més vius que mai.