El Centre d’Esports Sabadell presenta la web de memòria històrica del club

La pàgina web de memòria històrica del Centre d’Esports Sabadell és una realitat. Dins dels diversos actes i esdeveniments previstos per a commemorar els 120 aniversari del club, el Centre d’Esports ha presentat avui a la tarda a la Nova Creu Alta la pàgina web de la memòria històrica. Encapçalats per la Comissió de Memòria Històrica del club, el treball per a la creació, producció i presentació d’aquest projecte ha tingut més de cinc anys de recorregut. La primera passa es va fer l’estiu de l’any 2018, tot i que era un projecte que ja s’havia començat a treballar abans.

A la pàgina web es poden trobar informacions i registres sobre tots els jugadors del Centre d’Esports Sabadell que alguna vegada han disputat un partit oficial amb el club. A més, també hi ha informació sobre tots els partits oficials que ha jugat el club, els entrenadors i presidents que han passat per l’entitat o les competicions a les quals ha participat el Sabadell. El periodista sabadellenc Xavier Andreu ha estat l’encarregat de conduir l’acte.

Ana Navés, vicepresidenta del Centre d’Esports Sabadell ha volgut destacar el treball que ha dut a terme tota la Comissió de Memòria Històrica durant els darrers anys. “Aquest projecte era un objectiu que teníem des de feia molts anys i és tot un orgull veure tot el que s’ha pogut enregistrar a la pàgina web que presentem avui. Aquí hi ha els fruits de molts anys de treball. Tothom que vulgui documentar-se sobre el Sabadell té una font fidel”, ha
explicat. A més, Navés també ha comentat que espera que aquesta web esdevingui “una referència” a nivell nacional respecte als continguts històrics de les entitats esportives.

Miguel Ángel Rodríguez, membre de la Comissió de Memòria Històrica del club ha detallat com ha estat el procés de desenvolupament de la web: “Aquesta pàgina web va començar l’estiu del 2018, ara fa gairebé cinc anys. Hem de donar-li molt de valor perquè no ens consta que cap altre club a Espanya tingui quelcom similar”.

Des del club s’espera que els seguidors del Centre d’Esports Sabadell i del món del futbol en general pugui gaudir del projecte presentat. Consulta-la a historia.cesabadellfc.com.