El Centre d’Esports Sabadell reforçarà els accessos i les taquilles

El Centre d’Esports Sabadell té previst realitzar una sèrie de millores per a solucionar les aglomeracions a les taquilles i els accessos de la Nova Creu Alta que s’han produït en els dos primers partits a casa.

Pel que fa a les taquilles, s’habilitaran dues finestretes exclusives de venda a la del Tribuna-Gol Nord mentre que la de Tribuna-Gol Sud estarà destinada únicament a passis i invitacions. Cal destacar que la recaptació contra l’Elche i el Badalona va superar totes les expectatives, millorant qualsevol taquilla de la temporada 2015-16 i la 2016-17.

Pel que fa als accessos, se seguiran obrint les portes 1 i 2 de la Nova Creu Alta, les de tribuna, mentre que la 5 es reforçarà amb un total de tres auxiliars i tres vigilants, i estaran els sis torns oberts per accedir-hi. En total estaran disponibles els 50% dels torns de l’estadi.

La zona de Gol Sud, en previsió de no haver-hi afició visitant confirmada, quedarà oberta per aquest partit. Des del club es recorda que per normativa de seguretat no es pot fer quan hi ha presència d’aficionats visitants.

A més, també es vol fer una crida a la col·laboració dels aficionats, coincidint amb la recuperació de l’horari clàssic dels diumenges a les 17:00, per venir amb temps a la Nova Creu Alta.