El Centre d’Esports Sabadell remunta i guanya a l’Intercity

El Centre d’Esports Sabadell guanya per la mínima a l’Intercity en un partit molt disputat i que els de Gabri han remuntat en una gran primera meitat. Adán Gurdiel i Pau Víctor han anotat els gols arlequinats.

Molt d’hora ha arribat el primer contratemps pels de Gabri quan, passat el minut 5, Alberto ha hagut de ser substituit per Sergi Garcia per lesió. La primera arribada del partit, l’ha firmat Pelayo amb una rematada de cap desviada a la sortida d’un còrner. No obstant això, el primer gol del partit l’ha firmat l’Intercity en la seva primera arribada. Pilota des de la dreta i xut de Pol Roigé des de l’interior de l’àrea que ha superat Sergi Puig.

Prop del minut 20, després d’una gran combinació des de l’esquerra entre Moha i Sergi Garcia, Pau Víctor ha tingut el gol a boca de canó, però el porter rival ha fet una gran intervenció per evitar l’empat. I, posteriorment, Gurdiel ha trobat la recompensa després d’una nova internada per banda de Moha Keita que el lateral ha rematat des de l’interior de l’àrea posant l’empat al marcador.

No ha parat aquí l’ambició del Centre d’Esports i, 3 minuts més tard, després d’una jugada personal de Pau Víctor, el santcugatenc ha posat el segon fent embogir la Nova Creu Alta i culminant els bons minuts de l’equip. Als darrers minuts del primer temps, l’Intercity ha intentat apretar amb més possessió però sense inquietar a Sergi Puig.

Als primers minuts de la segona meitat, el conjunt visitant ha intentat portar la iniciativa del joc tot i que sense portar excessiu perill a la porteria arlequinada més enllà de xuts d’Etxaniz i Herrera, ambdós desviats. Passat el 60 de joc, Astals i Pau Víctor han perdonat la sentència en una jugada enrevesada dins l’àrea que cap dels dos ha pogut rematar al fons de la xarxa.

Ha tornat a avisar Etxaniz amb un cop de cap desviat. I ha respòs Sergi Garcia, primer amb un xut al pal curt i, posteriorment, amb una volea amb l’esquerra, ambdós aturats pel porter. Tot i els intents de l’equip visitant, la bona defensa arlequinada ha permès als de Gabri Garcia sumar la segona victòria consecutiva i alçar-se fins als 13 punts.