El club col·labora amb associacions de discapacitats de la ciutat

El CE Sabadell col·labora un any més amb diverses associacions de persones discapacitades de la ciutat. El directiu de l”Àrea Social, Antoni Martínez, ha fet entrega dels donatius del club arlequinat a les persones responsables d”aquests centres.
 
El director de CIPO, Xavier Martínez, i el coordinador de l”Àrea Social, Carles Saiz, han aprofitat l”entrega dels donatius per agrair al CE Sabadell el suport que rep la seva associació. CIPO, tal com es descriu al seu web, “és una empresa social sense afany de lucre que treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental i les seves famílies, generant suports i oportunitats per al desenvolupament del projecte de vida de cada persona”.
 
Per la seva banda, Noemí Juan, en representació d”ADELLS (Associació de Discapacitats d”Esport i Lleure de Sabadell) també ha recollit aquest divendres 25 de juliol el donatiu del club arlequinat. ADELLS és una altra associació de Sabadell que té “l”objectiu de lluitar per la integració de tota persona amb disminucions psíquiques, mitjançant l”Esport i les Activitats de Lleure“.
 
Altres associacions com CIPO-FLISAAtendis i Grandalla també van passar per les oficines del club durant l”estiu per recollir els donatius de l”entitat arlequinada.