El Consell d’Administració, inscrit al registre mercantil per primer cop des de l’any 2002

El Centre d’Esports Sabadell FC continua avançant per solucionar el complicat entramat societari i registral en què es trobava, pel qual el club no havia pogut registrar ni càrrecs ni accionistes des de l’any 2002.

En aquest sentit, i per primer cop des de fa 16 anys, un Consell d’Administració del CES s’ha pogut inscriure al registre mercantil de Barcelona i tindrà, per tant, la possibilitat de representar l’entitat de forma 100% regular.

Aquest Consell d’Administració estarà composat pels següents consellers i corresponents càrrecs:

  • Esteve Calzada Mangues, President.
  • Ana Navés Palou, Vicepresidenta. Àrea Màrqueting i Social.
  • Luis Salas de Córdoba, Secretari i Conseller. Àrea Jurídica i Financera.
  • Axel Torres Xirau, Conseller. Àrea Esportiva.
  • Xavier Andreu Casañas, Conseller. Àrea Comunicació i Relacions Institucionals.
  • Albert Ramos Colin, Conseller. Àrea Operacions.
  • Fèlix Capella Portusach, Conseller (en representació de Sabarcat Partners SL). Àrea Màrqueting.

Aquest era un pas imprescindible dins del procés de regularització de la situació societària i accionarial del club, que va començar amb la Junta d’Accionistes del passat 12 de març i que continuarà durant els propers mesos amb noves convocatòries d’accionistes. L’objectiu últim, i lògic per a qualsevol entitat, és que les accions figurin també inscrites al registre mercantil i a nom dels seus propietaris legítims.

Un cop finalitzat aquest laboriós procés, el grup liderat per Esteve Calzada (mitjançant la mercantil Sabarcat Partners SL) serà legítimament accionista de l’entitat i, per tant, estarà en disposició d’oferir accions a nous inversors que ajudaran a garantir la seva viabilitat a llarg termini.

El club vol agrair especialment el recolzament que està rebent en aquest procés per part de l’Ajuntament de Sabadell i del despatx d’advocats Vahusari.