El dia 22 celebra la Diada del Soci

Després de la pandèmia tornem a la normalitat i a les activitats socioesportives al club. I ho fem amb la tradicional botifarrada que tindrà lloc el proper dissabte dia 22 i servirà com a prèvia del CE Sabadell – Intercity d’aquell mateix dia a les 19:00 hores. Els tiquets es poden adquirir a les oficines de la Nova Creu Alta.

La botifarrada tindrà lloc al bar de la Grada Lino (Gol Sud)  amb obertura de portes a les 13:00 hores en un esdeveniment que s’allargarà fins a les 16:00 hores. El preu serà de 3,5 euros l’entrepà i 1,5 la beguda costant 5 euros el tiquet pel dinar complet que ja es pot adquirir a les oficines de la Nova Creu Alta. A més, hi haurà inflables i altres sorpreses per gaudir al màxim de l’experiència i el dia.

Durant la setmana a les oficines de la Nova Creu Alta, cada soci tindrà un 50% de descompte en les entrades pel partit davant l’Intercity per acabar de celebrar amb escreix la Diada del Soci i gaudir tots junts d’una gran jornada entre afició i club.

Els preus amb el descompte queden així:

Tribuna: 15 euros

Lateral: 10 euros

Gol Nord: 7 euros

Grada Lino: 6 euros

Els horaris d’oficina són dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10 a 14 i de 16 a 20. Els dissabtes de partit a casa de 10 a 14. Dimarts tancat.