El filial deixa la plantilla pràcticament enllestida

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord amb tres futbolistes més perquè reforcin el filial d’Ignasi Senabre: Juanpi Sepúlveda, Víctor Martínez i Gonzalo Pereira.

Juanpi, davanter de 20 anys, arriba procedent de la UE Rubí, on ha jugat els últims mesos després d’una etapa d’un any i mig al filial del Girona FC. Anteriorment, havia sorgit de la pedrera del CF Damm. “És un bon repte i amb l’objectiu de tots: fer una bona temporada i intentar pujar al primer equip”, ha declarat.

Víctor Martínez, de 19 anys, puja del juvenil arlequinat, on va arribar a meitat de la temporada passada de la Damm, i s’ha mostrat “molt il·lusionat i amb ganes d’intentar jugar el màxim possible”.

Per últim, Gonzalo Pereira, nascut també al 1997, fitxa pel Sabadell ‘B’ després de completar el cicle formatiu al juvenil ‘A’ de la Damm, on ha actuat com a central cedit pel RCD Espanyol els dos últims anys. “Amb ganes de tenir ja la primera presa de contacte amb els companys. Coincidiré amb dos d’ells i sempre és més fàcil venir acompanyat per integrar-se el més aviat possible”, ha indicat.

Amb aquestes incorporacions, es dóna per pràcticament tancat el capítol de fitxatges al Centre d’Esports Sabadell ‘B’ 2016/17, a l’espera que es resolgui algun cas particular.

Imatges: Roger Benet.