El filial tanca la primera volta amb bona nota

El Centre d’Esports Sabadell ‘B’ ha arribat a l’equador del campionat i ho ha fet amb un important triomf assolit a Olímpia contra el Manlleu. Gràcies al doblet d’Antoni, els nois de Carlos López dormen aquesta setmana a la zona tranquil·la del grup 1 de Primera Catalana, dotzens amb 22 punts.

El filial arlequinat ha hagut de sobreposar-se a seriosos contratemps durant la primera volta. Les seves dues grans figures, Sergio Montero i Víctor Martínez, cridats a estar a cavall de primer i segon equip durant tota la temporada, ja estan plenament integrats a la dinàmica i a les convocatòries de Toni Seligrat. A tot això, cal afegir l’ascens temporal de Roman Carrillo. El porter titular del ‘B’ ocupa momentàniament la baixa del lesionat Álvaro Chaparro.

Per tot plegat, la responsabilitat ha recaigut en homes com Sergi Estrada. El davanter arlequinat, que viu la seva segona etapa al club, és un dels ‘veterans’ d’una plantilla molt jove i ha respost a aquest repte amb 10 gols en 16 partits, convertint-se en el segon màxim realitzador del grup. Estrada, per cert, es va perdre aquest diumenge el seu únic partit per sanció.

A banda d’això, també hi ha hagut oportunitats per als més joves. Sense anar més lluny, aquest cap de setmana van debutar tres futbolistes del Juvenil ‘A’: Wilber, Bellalta i José Juan. El CE Sabadell ‘B’ encetarà la segona volta aquest mateix diumenge (12:00) rebent a Olímpia un rival directe com el Mollet.

Imatge: Roger Benet.