El millor remei

Sense temps per lamentar-se de la dura desfeta al Pepín Valls contra el Peralada, el CE Sabadell ‘B’ torna a l’acció avui mateix (20:30h) visitant l’AEC Manlleu en una atípica jornada intersetmanal a Tercera. Una bona oportunitat per reaccionar d’immediat al terreny de joc i trencar una ratxa de sis jornades consecutives sense guanyar que ha tret el filial de les posicions de play-off.

Davant hi haurà un Manlleu que apura les seves opcions d’enganxar-se al tren de la zona alta. Els d’Albert Fernández són novens amb 39 punts i, a Rubí (1-3), van trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives que els havia despenjat de les posicions de privilegi.

Sandro i Aliaga, superades les seves angines, estan en dinàmica de primer equip i no seran de la partida a Manlleu ja que han tingut minuts en l’amistós contra el CF Damm d’aquest matí. Diego i Peña tornen a ser baixa per lesió mentre que Jadir s’ha quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica. José Solivelles sí que recupera, en canvi, al porter Sergio després d’anar convocat a Alacant.