El Sabadell cau a Tarazona

El CE Sabadell ha caigut en la seva visita a la SD Tarazona en un partit molt dur per als homes d’Óscar Cano. El conjunt Arlequinat, recolzat per més de 300 Arlequinats, no ha estat capaç d’imposar-se als aragonesos en un duel controlat pel conjunt de Molo.

L’inici del partit ha estat igualat, però els locals s’han avançat ràpidament gràcies a un gol en una acció d’estratègia. A partir d’aquí, i malgrat que tots dos equips han intentat controlar el partit, ha estat el Tarazona qui ha ampliat distàncies amb un gol de Liberto. Just abans del descans, el mateix protagonista ha enviat una pilota al travesser.

A la represa, el partit s’ha igualat molt més i tots dos equips han buscat imposar el seu ritme per a apropar-se a l’objectiu. Però ha estat el Tarazona el que, en un contracop ràpid, ha marcat el tercer amb una rematada de cap de Dieste.

Als minuts finals, Baselga ha retallat distàncies des del punt de penal i ha donat vida als Arlequinats. Però, finalment, no ha estat possible sumar cap punt i el Sabadell ha marxat de buit de Tarazona.