El Sabadell cau eliminat a la Copa Catalunya contra el Badalona Futur

L’aventura del Centre d’Esports a la Copa Catalunya ha arribat al seu final a la segona ronda de la competició. En un partit condicionat per dues errades als primers minuts, els homes de Miki Lladó han estat capaços d’empatar el partit després d’anar dos gols per sota.

Els primers minuts han estat dominats pel conjunt badaloní i la primera errada, una cessió amb el cap d’Amelibia, ha acabat dins la porteria d’Ortolá. Sense temps per a refer-se, Ortolá ha comès un penal després d’una nova errada i Peque Polo ha ampliat distàncies al marcador. Tot i això, el Centre d’Esports ha reaccionat amb un gol de Cristian Herrera després d’un penal que ell mateix ha provocat just abans del descans.

Després del pas pels vestidors, l’equip ha trobat la seva millor versió i novament Cristian Herrera ha marcat per a empatar el partit després d’aprofitar un refús dins l’àrea. Tot i això, i quan més igualat estava el duel, el Badalona Futur ha marcat el tercer i definitiu gol en una acció d’estratègia.

Malgrat les arribades finals del Sabadell i un parell de contracops del Badalona Futur, el marcador no s’ha mogut més. La derrota deixa al Centre d’Esports fora de la Copa Catalunya, que aquesta temporada no podrà repetir l’èxit de l’any 2016.