El Sabadell, en la lluita amb l”Álvaro

El Centre d”Esports Sabadell vol fer seva la lluita de l”Álvaro, un aficionat de 5 anys, que té la malaltia Niemann Pick Tipus-C. És una malaltia d”expressio neurològica i visceral que es presenta, en els nens, amb una esperança de vida que no supera la primera dècada de vida aproximadament. Com és una malaltia minoritària (la pateixen una de cada 150.000 persones) l”Asociación Juntos Podemos Vencer està recollint fons perquè l”Álvaro pugui fer front a la malaltia. 

El Sabadell vol col·laborar donant la màxima difusió a la causa d”aquest membre de la família arlequinada i el diumenge (16 h) en el partit contra el Barça B portarà a terme diverses iniciatives. Entre elles, hi haurà nou voluntaris repartits per tot el camp amb guardioles perquè els aficionats puguin fer donacions.  

A més, la família ens ha facilitat el número de compte següent per realitzar més donacions: 0081 – 0389 – 51 – 0001175525

D”altra banda, el club demana als aficionats i simpatitzants la difusió a les xarxes socials del hashtag #luchemosconÁlvaro per poder difondre tant com sigui possible la seva lluita que ara és la de tots.