El Sabadell suma la tercera victòria de la temporada (2-0)

CE Sabadell: Jokin, Pastells, Verdú, Juanjo (Adri Díaz, 66′), Manu (Lucas Viale, 59′), Javi, Jordan Sánchez, Jordi López, Ian, Migue i Franquesa (Gai Assulin, 72′).

CF Gavà: Craviotto, Peque, Jordi (Niko Kata, 45′), Cazorla, Alan, Reche, David Jiménez (Cristian Herrera, 73′), Alex Pla (Fernando Losada, 81′), Sascha, Boris i Héctor.

Gols: 1-0, 23’, Jordan Sánchez; 2-0, 42’, Ian.

Àrbitre: Óscar Herrero Arenas (aragonès). Va amonestar als locals Jokin, Juanjo, Manu i Jordi. I al visitant David Jiménez.

Estadi: Nova Creu Alta. 8.255 espectadors.

Jose Solivelles només pensava en guanyar el partit d’aquest diumenge davant el Gavà. Ian González avisava a la prèvia que l’equip estava millorant i que els gols arribarien. El CE Sabadell es plantava a la jornada 9 després d’empatar a Cornellà. El Gavà, per la seva banda, arribava després de guanyar al filial del FC Barcelona per 1-0.

El Sabadell va controlar el partit des del principi. La primera meitat va ser un monòleg dels arlequinats. Ja al minut 14, Ian González va enviar una pilota amb el cap a les mans de Craviotto. El conjunt dirigit aquesta jornada per Pedro Puigserver va dominar la possessió sense cap problema. Va ser al minut 23, quan aquest domini va culminar en l’1-0. Aprofitant una pilota morta dins l’àrea, Jordan Sánchez la va enviar al fons de la xarxa per posar al Sabadell per davant.

Arribant a la mitja hora de partit, Migue va poder anotar el segon pels arlequinats. El seu xut, però, va marxar per sobre del travesser. Jordan va ser un dels protagonistes del partit. Juntament amb Migue i Ian, va ser la referència. El control del partit era absolut pels de Jose Solivelles. Al minut 42, el Sabadell va tancar el partit. Ian González va fer el segon gol que donaria la victòria als locals.

A la segona part, el Gavà va despertar una mica i va gaudir d’algunes ocasions. A través dels serveis de cantonada i de banda, els visitants van crear perill a la porteria de Jokin Ezkieta. Tot i així, Ian, Migue i Franquesa van tenir ocasions claríssimes per posar el 3-0 al marcador de l’estadi. L’esforç del Gavà no va ser suficient, i el Sabadell va saber aguantar un resultat que esperaven fa moltes jornades. Al final, 2-0 pels arlequinats que sumen la tercera victòria de la temporada. El proper dissabte a les 20:30, el FC Barcelona ‘B’ rebrà al Centre d’Esports al Mini Estadi en la desena jornada de lliga.