El Sabadell suma un punt contra el Nàstic per a continuar lluitant

El Centre d’Esports Sabadell ha sumat un empat contra el Nàstic de Tarragona en un partit de màxima igualtat i exigència. L’equip d’Óscar Cano, que ha afrontat el partit amb la necessitat de puntuar per a continuar lluitant per la permanència, ha realitzat un partit molt seriós davant un candidat a l’ascens de categoria. En una Nova Creu Alta amb un grandíssim ambient i més de 7.500 persones, el partit ha estat ple de nervis i emocions.

Els primers minuts han tingut a tots dos equips intentant imposar el seu ritme, però han estat les defenses les que han protagonitzat les millors accions del partit i han evitat que qualsevol acció ofensiva s’hagi convertit en gol. De fet, el més destacat de la primera meitat ha estat un xut de Marc Domènech que Alberto Varo ha aturat amb un bon moviment.

Amb el pas pels vestidors, el ritme del partit s’ha mantingut igual. Tots dos conjunts s’han trobat amb dues defenses molt ordenades i disciplinades. Els atacs d’ambdós rivals han trobat sempre la resposta d’unes línies defensives que han impedit qualsevol ensurt.

De fet, l’acció més tensa ha estat una dins l’àrea del Sabadell en la qual els visitants han reclamat penal sense que l’àrbitre hagi assenyalat res. Finalment, empat Arlequinat en un partit molt competit i que deixa al Sabadell empatat amb el Sestao River, equip que marca el descens, i depenent de si mateix per a aconseguir la permanència.